Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Markus - 29 maj 2010 20:47

idag vaknade jag tidigt (men inte tidigt nog enligt vad farsan tyckte) för jag gick vid 7:30 typ för jag tänkte på den tiden så hinner jag både packa (för skulle åka hem till mamma efter vi hade varit i ökna) och göra i ordning mig innan jag drog tänkte raka av håret (de lilla som är kvar) men hann bara packa klart (klockan var då ungefär 8:10) innan pappa sa att vi skulle åka och då hade jag exakt dukat fram frukost åt mig, så fick slänga i mig två mackor och ett glas mjölk.

så nästa gång tycker jag att pappa inte ska ropa på mig när jag håller på packar för han tar upp tid då som jag kan ha till att packa. men när vi åkte så åkte vi och hämta upp farmor i borsökna för sen åka till ökna skolan för kolla på när lil syran hade uppvissning typ projekt arbete där två treor hade anordnat några lag och att dem skulle hoppa.

men skit alltså de regnade verkligen mycket men sen slutade de och sen börja igen och hållde på så ett bra tag.

men sen så gick vi och kolla på den lilla marknaden dem hade där och sen gick och fikade typ tog en macka och en kaffe (de kan kallas min lunch) för sen gick tiden på   hjälpte lil syrran att bära ut sakerna hon skulle hem. dåligt planerat av farsan att vi inte köpte korv och bröd där som lunch (min farsa är en idiot när han ska planera in saker) men men när jag kom hem till mamma (morsan var iväg och jobbade) så gjorde Jan iordning mat åt mig stekte en Chorizo och fick lite potatis sallad.


ska nu käka tacos de känns gott från maten man fick hos pappa frysta maträtter! han frys är propp full med fryst mat han kanske borde tänka om att han och hans assistent kan käka mat lådor från frysen istället för laga ny mat till lunch! eller så kan han laga mat till kvällsmat så jag slipper käka matlådor! fryst mat får en annan konsestens än ny lagad mat så är jävligt trött på frys mat farsan verkan inte fatta de!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Gästbok

Omröstning

Tycker ni min blogg är bra?
 Ja!
 Nej!
 Neutral!

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Arkiv

Sök i bloggen

Kategorier

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards